Hvornår kan jeg senest bestille?
Catering
Er der mindre end 4 dage til at du ønsker maden leveret, så ring til os alligevel, for vi vil gerne hjælpe hvis det er muligt.
Mad til højtider
Har I vegetariske alternativer?
- På de fleste menuer kan vi tilbyde et vegetarisk alternativ. Angiv venligst i bestillingen i forbindelse med betalingen, hvor mange vegetarer, der er i selskabet. Vi har selvfølgelig også grønne menuer, hvis alle i selskabet ønsker at spise vegetarisk.
Hvad gør jeg, hvis jeg har særlige ønsker, allergier eller religiøse overbevisninger?
- Du skal blot oplyse os om de behov du måtte have, så tager vi hensyn til det.
Hvad er minimum af kuverter, jeg kan bestille?
- Det er lidt forskelligt alt efter, hvad du bestiller, men det vil som udgangspunkt være beskrevet ved produktet.
Hvordan modtages maden?
-
Hvis der er bestilt buffet, så kommer maden varm og anrettet på fade og i skåle, dog skal kødet skæres.
-
Bestiller du en menu, skal du i større grad selv opvarme og anrette alt efter hvad menuen består af. Det kan derfor være en god ide at bestille en af vores kokke til at stå for anretningen.
Hvad gøres med servicen efter arrangementet?
-
Fade, porcelæn og skåle er blot til udlån, og skal afleveres igen efter arrangementet.
-
Du skal sørge for at skylle det rent, så klarer vi opvasken
-
Bortkommen og itugået service erstattes af kunden til vores kostpriser.
-
Vi kan også være behjælpelige med udlejning af bestik, tallerkner, glas eller 'ta-tøj' som f.eks. spartler, store skeer eller lignende. Kontakt os på tlf. 21 14 15 45 eller send en e-mail til info@frandsensmad.dk for et godt tilbud.
-
Rengjorte tomme fade, skåle, porcelæn, transportkasser m.m. skal returneres til os den første efterfølgende hverdag med mindre der er aftalt andet.
-
Engangsemballage skal ikke returneres
Vores adresse er:
-
Frandsens Catering, Ledreborg Allé 100F, 4000 Roskilde
Vis på kort
Vi kan også afhente hos dig
-
Vi kan hjælpe med afhentning af service, mod et gebyr. Se mere om dette under vores leveringspolitik.
Kan jeg få en kokke og tjener med ud til mit arrangement?
- Ja, selvfølgelig.
- Hvis du vil have hjælp i køkkenet og omkring bordet under arrangementet, kan du selvfølgelig booke kokke og tjenere og andet personale hos os.
- Når du bestiller buffeter, kommer maden klar til at stille frem, dog skal kødet skæres.
- Hvis du vælger vores menuer, så kan det være en god ide at bestille en kok, som kommer med og anretter maden. Menuerne er forberedt ud fra vores tanker om hvordan maden skal se ud ved servering og derved give gode oplevelser for alle sanserne.
Personale skal gerne bestilles senest tre uger før dit arrangement.
Kokke
Prisen er 495 kr. pr. time pr. person og afregnes efter medgået tid (minimum 3 timer)
Tjenere
Vores tjenere kan bookes til at hjælpe med opdækning, servering, afrydning, opvask m.m.
Prisen er 395 kr. pr. time pr. person og afregnes efter medgået tid (minimum 5 timer)*
-
*Bemærk, at der beregnes transporttid for personalet.