Mørkøv Spisehus 1

God og velsmagende mad 

Smag og kvalitet er grundingredienserne i madoplevelserne I får med vores mad - uanset om det er dagens ret, tapas, festmad, mindesammenkomst eller takeaway ❤️

Din tilfredshed er vores succes. 

 

Forkæl dine gæster 

Hold din fest i vores selskabslokaler, eller få maden leveret til der hvor du holder fest.

Vores selskabslokaler kan huse op til 100 gæster i et selskab. 

Når festen holdes i vores selskabslokaler, så sørger vi selvfølgelig for det hele, så I bare skal komme og nyde dagen sammen med jeres gæster.

Der er gode parkeringsforhold og masser af plads til at børnene trygt kan hygge sig udenfor når de ikke længere kan sidde stille. Udendørsområdet byder blandt andet på en legeplads, store grønne arealer med fodboldmål og en multibane.

Hvis der ikke er aktiviteter i sportshallen som er i samme hus, så er der også mulighed for at benytte den til leg og boldspil.

Vores Catering rummer mange muligheder - det være sig alt fra stegt pattegris, til reception, fødselsdags- og bryllupsmenu, eller hvad der må ønskes. Det vigtigste for os er at du får lige præcis den madoplevelse som du ønsker.

Vi kan selvfølgelig også sørge for drikkevarer, kokke, serveringspersonale, afryddere, musik, telte, service, samt hvad du ellers må ønske at få hjælp til.

Kontakt os gerne for en uforpligtende snak rundvisning i vores 
Telefon 21 14 15 45
info@frandsensmad.dk
Fest Klaver  
 Navngivning  Mindesammenkomst
Barnedåb